Euroleague: Βάζει τους «αιώνιους» σε κοντινή απόσταση

Euroleague: Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί θα χωρίζονται από τα δημοσιογραφικά στο Βερολίνο, με τους Γερμανούς να είναι σίγουροι πως δε θα δημιουργηθούν προβλήματα.
Euroleague: Βάζει τους «αιώνιους» σε κοντινή απόσταση
2'

Μία ημέρα πριν την πρώτη «μάχη» του Final Four της Euroleague στο Βερολίνο. Ο Παναθηναϊκός AKTOR με τη Φενέρμπαχτσε θα ανοίξουν το… χορό, στον πρώτο σπουδαίο ημιτελικό της διοργάνωσης. Στις εξέδρες δε θα πέφτει καρφίτσα, καθώς η ζήτηση για εισιτήρια ήταν και είναι τέτοια που δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να καλύψει τις ανάγκες των δύο ομάδων, αλλά και του Ολυμπιακού. Ο οποίος στον δεύτερο ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο Βερολίνο λοιπόν θα είναι έντονη η παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Όπως φυσικά και αυτών της Φενέρμπαχτσε. Αυτόματα η επικινδυνότητα είναι μεγάλη για την γερμανική αστυνομία και τους διοργανωτές, για την ασφάλεια τόσο στο γήπεδο όσο και μέσα στην πόλη. Καθώς η συνύπαρξη αυτή θα διαρκέσει πάνω από τρία 24ωρα.

Οι Γερμανοί πάντως, δεν ανησυχούν καθόλου. Μάλιστα, στην κατανομή των θέσεων στην Uber Arena που θα διεξαχθεί το Final Four, οι Παναθηναϊκοί με τους Ολυμπιακούς θα είναι ουσιαστικά δίπλα-δίπλα!

Για την ακρίβεια στο ένα πέταλο του γηπέδου, η μία γωνία θα είναι «πράσινη» και η άλλη «ερυθρόλευκη». Ενδιάμεσα θα είναι τα δημοσιογραφικά να χωρίζουν τους οπαδούς των αιωνίων. Συν τους σεκιούριτι και τους αστυνομικούς, αλλά σε καμία περίπτωση χωρίς «νεκρές» ζώνες όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.

Ίσως να υπολογίζουν οι Γερμανοί για την πρώτη μέρα, πως οι αγώνες των δύο ομάδων είναι διαφορετική ώρα οπότε οι μάζες των οπαδών δε θα συνυπάρξουν. Βέβαια πέρα απ’ τα εισιτήρια που πήραν οι ομάδες, δεδομένα Έλληνες φίλαθλοι έχουν βρει κι άλλα «μαγικά χαρτάκια». Ερωτηματικό το που θα βρίσκονται αυτοί και ποια η κατανομή τους. Αν δηλαδή θα είναι μαζί στα ίδια σημεία, Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί.

Τόσο η Euroleague όσο οι Γερμανοί, είναι βέβαια πως θα διαχειριστούν χωρίς προβλήματα τη συγκεκριμένη κατάσταση. Κάτι που εύχονται οι πάντες φυσικά, προκειμένου να αποφευχθούν κακοτοπιές που δε χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ. Ειδικά απ’ τη στιγμή που η πλατιά μάζα των οπαδών πήγε στο Βερολίνο για να στηρίξει την ομάδα του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή