Ένταση με Τούρκους στο Βερολίνο – Αποδοκίμασαν τον Παναθηναϊκό, κινήθηκαν απειλητικά κατά Αταμάν

Ανεπίτρεπτες καταστάσεις στην άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει η ομάδα στο Βερολίνο, με μερίδα Τούρκων να αποδοκιμάζει και να κινείται απειλητικά κατά του Αταμάν.
Ένταση με Τούρκους στο Βερολίνο – Αποδοκίμασαν τον Παναθηναϊκό, κινήθηκαν απειλητικά κατά Αταμάν
1'

Η ασφάλεια των αποστολών των ομάδων του Final Four, δυστυχώς δεν αποδείχθηκε προτεραιότητα των Γερμανών. Κι αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός AKTOR με το που έφτασε στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει η αποστολή κατά την παραμονή της στο Βερολίνο, δέχθηκε προκλητική επίθεση από Τούρκους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα περίπου 20 άτομα περίμεναν τους «πράσινους» και με το που τους είδαν άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα. Κάτι ανεπίτρεπτο φυσικά, σε μια τέτοια διοργάνωση. Όμως το πράγμα δε σταμάτησε εκεί.

Τούρκοι οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά κατά του Εργκίν Αταμάν. Παρότι συμπατριώτης τους, είναι γνωστή η… σχέση του με τη Φενέρ, ως οπαδός της Γαλατάσαραϊ κι έτσι η κατάσταση πήγε να ξεφύγει. Ευτυχώς το θέμα σταμάτησε εκεί.

Μέλος της αποστολής μάλιστα, έγινε στόχος Τούρκου ακόμη και μέσα στο ξενοδοχείο. Καταστάσεις ανεπίτρεπτες σε μια χώρα όπως η Γερμανία και σε μια διοργάνωση όπως η Euroleague.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή