NBA: Εύκολα και άνετα 2-0 οι Σέλτικς κόντρα στους Πέισερς (vids)

NBA: Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησαν οι Σέλτικς στους Πέισερς στο Game 2 επικρατώντας 126-110 και έκαναν το 2-0 στους τελικούς της Ανατολής.
NBA: Εύκολα και άνετα 2-0 οι Σέλτικς κόντρα στους Πέισερς (vids)
AP Photo/Steven Senne
1'

Στο Game 1 οι Πέισερς έφτασαν πολύ κοντά στο… θαύμα, αλλά οι Σέλτικς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην παράταση. Μερικές ώρες αργότερα, οι «Κέλτες» εμφανίστηκαν εντελώς διαφορετικοί και κυρίως χωρίς καμία πρόθεση να δώσουν… δικαιώματα στο «συγκρότημα» της Ιντιάνα.

Παρά το αρχικό προβάδισμα των φιλοξενούμενων, 27-25 στο πρώτο δωδεκάλεπτο, η ομάδα της Βοστώνης εμφανίστηκε συγκεντρωμένη, πήγε με +6 στο ημίχρονο (57-51) και έφτασε τη διαφορά στο +13 (93-80) στην τρίτη περίοδο. Μάλιστα, από τα μέσα του τελευταίου δωδεκαλέπτου, είχαν «ξεκαθαρίσει» τα πάντα.

Έτσι, οι Σέλτικς προστάτευσαν την έδρα τους, έκαναν το 2-0 και πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Ιντιανάπολις, όπου θα διεξαχθούν τα Game 3 και Game 4 και στα οποία οι Πέισερς καλούνται να βρουν απαντήσεις για να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της πρόκρισης στους τελικούς του NBA.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος σταμάτησε στους 40 πόντους, με 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ σημείωσε 23 πόντους με 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Πασκάλ Σιάκαμ με 28 πόντους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή