Παναθηναϊκός AKTOR: Στόχος η επιστροφή στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (19.00, Novasports Prime) και θέλει την νίκη για να επιστρέψει και πάλι στον τελικό του Final-4.
Παναθηναϊκός AKTOR: Στόχος η επιστροφή στον τελικό
Eurokinissi
1'

Η μεγάλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό AKTOR έφτασε. Η πιο μεγάλη ώρα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, μέχρι την επόμενη, είναι… τώρα. Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει να γράφει το δικό του ανεπανάληπτο μπασκετικό… παραμύθι.

Μέσα σε ελάχιστους μήνες, αλλά μετά από μια τεράστια οικονομική επένδυση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μια… μαεστρική δουλειά από τον Εργκίν Αταμάν οι «πράσινοι» είναι και πάλι στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και πλέον στόχος είναι μόνο η κορυφή.

Από την οποία απέχουν μόλις… δύο βήματα.

Το πρώτο είναι το αποψινό. Η ομάδα του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε η οποία αποτελεί το τελευταίο της εμπόδιο για την επιστροφή της στον μεγάλο τελικό.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μια πολύ δύσκολη αποστολή καθώς η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, έμπειρους παίκτες, λύσεις σε όλες τις θέσεις και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση.

Από την άλλη όμως και ο Παναθηναϊκός AKTOR διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο. Και επιπλέον δείχνει να έχει παίκτες και προπονητές… πεινασμένους για την νίκη. Πεινασμένους για τη διάκριση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή