Final 4 Euroleague 2024: «Ντου» Τούρκων οπαδών με άνανδρη επίθεση σε φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR

Final 4 Euroleague 2024: Επεισόδια ξέσπασαν μερικές ώρες πριν το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού, Παναθηναϊκός AKTOR - Φενέρμπαχτσε στο Βερολίνο.
Final 4 Euroleague 2024: «Ντου» Τούρκων οπαδών με άνανδρη επίθεση σε φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR
1'

Ένταση προκλήθηκε περίπου δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου ημιτελικού του Final 4 της Euroleague στο Βερολίνο. Συγκεκριμένα, οπαδοί της Φενέρμπαχτσε εκδήλωσαν οργανωμένη επίθεση σε Έλληνες φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR κατά την προσέλευσή τους στην «Uber Arena».

Παράλληλα, οι Τούρκοι οπαδοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την απουσία της γερμανικής αστυνομίας, μια και προσπάθησαν να κάνουν «ντου» στο γήπεδο και να περάσουν στις εξέδρες του σταδίου χωρίς εισιτήριο.

Όπως έγινε και στο επεισόδιο με τον Εργκίν Αταμάν, κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βερολίνο, η αντίδραση των τοπικών Αρχών ήταν καθυστερημένη, ενώ μόλις κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση, αποφάσισαν να κλείσουν όλες τις θύρες, προκειμένου να βγάλουν από την Uber Arena τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε που δεν είχαν εισιτήρια.

Τραυματίες Έλληνες οπαδοί, ποδοπατήθηκε γυναίκα σεκιούριτι

Η Αστυνομία της Γερμανίας ήταν προκλητικά απούσα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Οπαδοί της Φενέρμπαχτσε που δεν είχαν εισιτήριο επιτέθηκαν οργανωμένα σε Έλληνες φιλάθλους, με στόχο να τους τα πάρουν.

Τα επεισόδια άφησαν πίσω τους τραυματίες, καθώς φίλοι του Παναθηναϊκού δέχθηκαν χτυπήματα, ενώ το ίδιο συνέβη και με έναν φίλο του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή, από το οργανωμένο «ντου» των χούλιγκανς δεν ξέφυγε ούτε μια γυναίκα σεκιούριτι, η οποία ποδοπατήθηκε κι αποχώρησε χτυπημένη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή