Παναθηναϊκός AKTOR: Πότε παίζει με τη Ρεάλ για το 7ο - Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Παναθηναϊκός AKTOR: Το «παρών» στον τελικό του Final Four της Euroleague θα δώσουν οι «πράσινοι» που θα παλέψουν κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για το 7ο αστέρι.
Παναθηναϊκός AKTOR: Πότε παίζει με τη Ρεάλ για το 7ο - Η ώρα και το κανάλι του τελικού
Eurokinissi
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR εμφανίστηκε σαν έτοιμος από καιρό στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Βερολίνου. Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν μπήκαν… αφιονισμένοι στην αναμέτρηση και με πνευματική ετοιμότητα έδειξαν τις… προθέσεις τους. Ότι δεν επρόκειτο να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από την επιστροφή στους τελικούς της Euroleague.

Το «τριφύλλι» ήταν τόσο… διψασμένο για τη μεγάλη επιστροφή που δεν επέτρεψε ούτε σ’ ένα σημείο του αγώνα στην Φενέρμπαχτσε να πιστέψει πως μπορούσε να φέρει… τούμπα το ματς, με τους Τούρκους να κυνηγούν στο σκορ σ’ όλη τη διάρκεια του ημιτελικού. Το τελικό 73-57 πιστοποίησε την ανωτερότητα των «πράσινων», που έκλεισαν θέση στον τελικό της Κυριακής (26/05).

Εκεί, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα βρει απέναντί του την Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά τους 17 τίτλους που έχουν οι δύο φιναλίστ, 11 οι Ισπανοί και 6 οι «πράσινοι», δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε τελικό Euroleague. Έτσι, στον τελικό του Final 4 του Βερολίνου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το… θρόνο της Ευρώπης.

Το πρώτο τζάμπολ στον μεγάλο τελικό στο Euroleague Final Four έχει οριστεί για το βράδυ της Κυριακής (26/05) στις 21:00 (ώρα Ελλάδας). Τηλεοπτικά, το ματς θα καλυφθεί από τα κανάλια της Nova και συγκεκριμένα από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή