Μήτογλου: «Aπέχουμε 40 λεπτά από το όνειρο - Δε φοβόμαστε κανέναν»

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν… κρατιέται για τον σημερινό τελικό και ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι πανέτοιμος και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.
Μήτογλου: «Aπέχουμε 40 λεπτά από το όνειρο - Δε φοβόμαστε κανέναν»
Intime
2'

Είναι από τους παίκτες που άλλαξαν τον Παναθηναϊκό. Είναι από τους παίκτες που επέστρεψαν στην ομάδα, φόρεσαν και πάλι τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος και αγωνίστηκαν από την πρώτη στιγμή σαν να μην πέρασε μια… μέρα.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Ντίνος Μήτογλου, όταν ο Παναθηναϊκός «πάλευε» με τα προβλήματα του, «πάλευε» με το να βρει τη χημεία του σαν ομάδα, κράτησε όρθιους τους «πράσινους».

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι έτοιμος για τον πρώτο τελικό Ευρωλίγκας στην καριέρα του και μοιάζει… πεινασμένος για την κούπα.

«Έχουμε 40 λεπτά μπροστά μας για να φτάσουμε στον στόχο μας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το που έχουμε φτάσει. Το μυαλό μας είναι μόνο στην νίκη. Πουθενά αλλού. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» λέει στο Newsbomb ο Ντίνος Μήτογλου και θυμάται την πορεία του Παναθηναϊκού AKTOR από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι σήμερα:

«Η διαδρομή μας είναι κάτι το τρομερό. Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μας βάλαμε γερά θεμέλια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Είμαστε 40 λεπτά μακριά από το όνειρο. Δεν πρέπει να πετάξουμε την προσπάθεια μας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι περίμεναν όλοι της Φενέρμπαχτσε, όπως ακριβώς έκανε και η Ρεάλ κόντρα στον Ολυμπιακό. Απόψε, τι περιμένει ο Ντίνος Μήτογλου;

«Η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά κοντά στον Ολυμπιακό, όπως κάναμε και εμείς κόντρα στη Φενέρ. Περιμένω ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό και κλειστό παιχνίδι και θα κριθεί ξεκάθαρα στο ποιος θα το θέλει παραπάνω. Θα πρέπει να βάλουμε τα κορμιά μας μπροστά, να βουτάμε σε κάθε μπάλα. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε… πεινασμένοι για την νίκη ανταποκρινόμαστε. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Την Παρασκευή το βράδυ η UBER Arena ήταν πράσινη. Απόψε δεν αποκλείεται οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR που θα βρίσκονται να είναι… υπερδιπλάσιοι. Ο Ντίνος Μήτογλου σημειώνει: «Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που το γήπεδο και την Παρασκευή ήταν πράσινο. Και είμαι σίγουρος πως στον τελικό θα είναι πολλοί περισσότεροι. Ήδη μου έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Ανυπομονώ γι αυτό που θα γίνει. Θα είναι κάτι μοναδικό».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή