Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»!

Ο άνθρωπος που δημιούργησε την ομαδάρα που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έβγαλε ψυχή και δύναμη.
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Άλλοι μετράνε σερί νίκες, συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»!
1'

Σε πελάγη ευτυχία έπλεε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το θρίαμβο του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και ο άνθρωπος που δημιούργησε την αρμάδα που κατέκτησε την ευρωπαϊκή κορυφή, έκανε δηλώσεις στη NOVA μιλώντας για την ιστορική στιγμή και το έβδομο αστέρι που πρόσθεσε στο έμβλημα του συλλόγου.

Προτίμησε να μην πει πολλά, όπως προτίμησε να αφήσει τους παίκτες να πανηγυρίσουν ως πρωταγωνιστές, δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής και του χαρακτήρα του τη στιγμή που σαφώς είναι και η προσωπική του απόλυτη δικαίωση!

«Άλλοι μετράνε σερί νίκες, άλλοι μετράνε βολές, άλλοι συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός μετράμε κούπες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Το κύπελλο δεν αφιερώνεται είναι της ομάδας. Το άγχος ήταν μεγάλο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος του κόσμου. Βγάλαμε ψυχή και δύναμη. Όταν παίζεις με τη Ρεάλ, ποτέ δεν ξέρεις, είδατε τι έγινε πέρυσι με τον Ολυμπιακό.

Σήμερα γιορτάζουμε. Το πρωτάθλημα θα το σκεφτούμε από αύριο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή