Γιαννακόπουλος: «Πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί, ντροπή όλα όσα είδαμε στους τελικούς»

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι όλη η ΕΟΚ κι η ΚΕΔ πρέπει να παραιτηθεί, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο «για την ατελείωτη στήριξη».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός
Intime News
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μια τρομερή ανατροπή, επιστρέφοντας από το 0-2 και πανηγύρισε το 41ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του. Οι «πράσινοι» νίκησαν 87-82 τον Ολυμπιακό στο Game 5.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μίλησε στην ΕΡΤ, όπου υπογράμμισε: «Το λέω δημόσια πως πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί,, όλα όσα είδαμε στους πέντε τελικούς ήταν ντροπή».

Επίσης, τόνισε για τους φίλους της ομάδας: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την ατελείωτη στήριξη, είναι ο καλύτερος κόσμος του πλανήτη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ΕΡΤ:

«Οταν στήναμε την ομάδα το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε μια ομάδα που να κερδίζει τους πάντες, ακόμα και τη διαιτησία. Δεν φανταστήκαμε που μπορεί να φτάσουν τα όργιά τους στους τελικούς αυτούς. Από αύριο ξανά σκληρή δουλειά για να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα του χρόνου για να μη δούμε τα φετινά ευτράπελα. Το λέω δημόσια πως πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί,, όλα όσα είδαμε στους πέντε τελικούς ήταν ντροπή

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα, το μόνο που ζητάω είναι σε κάθε διαδρομή υπάρχουν και λακούβες και μπορεί να πέσουμε μέσα. Να έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ατελείωτη στήριξη, είναι ο καλύτερος κόσμος του πλανήτη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή