Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Υπερήφανος που ήμουν εδώ - Όλα μένουν στην καρδιά μου»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και μίλησε στην κάμερα του Club 1908.
00.00/
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς η ομάδα του Παρτιζάν, αντιμετωπίζει απόψε (9/1, 21:15), στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό AKTOR.
Ο Σέρβος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο app των «πράσινων», το Club 1908 και δήλωσε υπερήφανος για την παρουσία του στους επτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης.
«Είναι 14 χρόνια , δεν είναι τόσο εύκολο... Όλες οι υπέροχες αναμνήσεις… Δεν είναι τόσο εύκολο… Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που ήμουν εδώ και ξέρετε, όλα μένουν στην καρδιά μου» είπε μεταξύ άλλων ο Ομπράντοβιτς πριν από την αποψινή αναμέτρηση της 20ής αγωνιστικής της Euroleague.
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
14:01
∙
WHAT THE FACT
Η Ευρώπη θα αποκτήσει άλλες 42 ημέρες καλοκαιριού - Γιατί αλλάζει το ημερολόγιο
13:44
∙
WHAT THE FACT