ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Επιτακτική η νίκη

Παναθηναϊκός: Επιτακτική η νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:30, Novasports 2) τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να… καλύψει το χαμένο έδαφος.

Απόψε το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως… θα ραγίσουν καρδιές. Πως η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δε θα είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά πολλά περισσότερα. Στο ΟΑΚΑ επιστρέφει και πάλι ως αντίπαλος (για δεύτερη φορά από το καλοκαίρι του 2012 όταν και αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «πράσινους») ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του άρρηκτα με τις σύγχρονες επιτυχίες του Παναθηναϊκού αλλά και με τα πέντε από τα έξι ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που κατέκτησε το «τριφύλλι».

Όμως, η ομάδα του Παναθηναϊκού ξέρει καλά πως απόψε έχει μπροστά της ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο και ο Ομπράντοβιτς το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το μετατρέψει σε ακόμα πιο… δύσκολο. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα στη Γερμανία από τη Μπάγερν που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική. Μπορεί όμως να μη σημαίνει και τίποτα, μιας και αν η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πάρει το αποψινό αποτέλεσμα τότε θα έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει Ομπράντοβιτς. Κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά και τις ιδιαιτερότητες που θα έχει η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Και αυτό που θέλει να δει από τους παίκτες του είναι να μείνουν μακριά από τις ιδιαιτερότητες αυτές και να κάνουν το… χρέος τους. Να παίξουν πολύ καλή άμυνα και στα 40 λεπτά του αγώνα και στην επίθεση να κάνουν το παιχνίδι τους.

Πηγή: Οnsports.gr

Σχετικές ειδήσεις