ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός - Ρέθυμνο 79-70

Παναθηναϊκός - Ρέθυμνο 79-70

Ο Παναθηναϊκός σε μια μέτρια βραδιά του επικράτησε του Ρεθύμνου μe 79-70 και ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τη Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός αν και αντιμετώπισε προβλήματα, κυρίως με τον... εαυτό του, στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο, όσο περνούσε η ώρα... ρόλαρε και τελικά έφτασε στην νίκη με σκορ 79-70. Έτσι και αυτή η αποστολή επετεύχθη με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην σπουδαία εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Κουρασμένος στο ξεκίνημα

Η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και το φορτωμένο πρόγραμμα της ομάδας ήταν λογικό κάποια στιγμή να κάνει την εμφάνισή του στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου να μείνει για περισσότερη ώρα, απ ότι αναμενόταν αρχικά μέσα στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι στην επίθεση με τους Σίμπσον και Κάουνσιλ έβρισκαν λύσεις στο μέτρο του... δυνατού, αλλά η μεγάλη αστοχία αρχικά (0/6 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο) και κάποια... ανόητα λάθη δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να επιβάλλει τον ρυθμό του. Είναι χαρακτηριστικό πως το Ρέθυμνο στο 7' με τρίποντο του Κάουνσιλ πέρασε μπροστά με 9-12, με το δεκάλεπτο να «κλείνει» με τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ 14-16.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις