ΜΠΑΣΚΕΤ

Δ. Γιαννακόπουλος: Πάντα και παντού πρώτος ο Παναθηναϊκός

Δ. Γιαννακόπουλος: Πάντα και παντού πρώτος ο Παναθηναϊκός

Οι... ανεξάρτητες Aρχές της αθλητικής δικαιοσύνης έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ μεροληπτικά προκλητικών αποφάσεων εις βάρος του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ομως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μια ολιγόλογη, αλλά απολύτως «καθαρή» δήλωση, διαβεβαιώνει τον κόσμο του τριφυλλιού και παράλληλα στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως θα συνεχίσει ανεξαρτήτως τίτλου, να προσφέρει τα πάντα στον Παναθηναϊκό για να τον διατηρεί πρώτο. Πάντα και παντού...

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αφορμή την απόρριψη των προσφυγών του από το ΑΣΕΑΔ και τη διατήρηση των ποινών της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα και της έκπτωσης από το αξίωμα του προέδρου της ΚΑΕ, μιλά για ένα υπό... κατάρρευση γαυροσύστημα, του οποίου οι αποφάσεις δεν τον αγγίζουν.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Δεν με ακουμπάνε οι αποφάσεις του υπό κατάρρευση γαυροσυστήματος. Θα συνεχίσω να προσφέρω στον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτως τίτλου ή θέσης, ώστε να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός να είναι πάντα και παντού πρώτος, όπως είναι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα».

Πηγή: Onsports.gr