ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μόνο αν δεν ξέρεις σε εκπλήσσει ο Παναθηναϊκός…»

«Μόνο αν δεν ξέρεις σε εκπλήσσει ο Παναθηναϊκός…»

Mόνο έκπληξη δεν προκάλεσε στον Λούκα Μπάνκι η πορεία του νέου Παναθηναϊκού... «Είναι σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο από μας», δηλώνει ο προπονητής της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο εν όψει Πέμπτης.

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο και κρίσιμο για μας. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Εμείς παλεύουμε για την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο από μας», τόνισε στην «Πράσινη» ο Ιταλός τεχνικός για τον αγώνα με τους νταμπλούχους Ελλάδας, που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία με Μπατίστα και Μαυροκεφαλίδη.

Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, παρά τις πολλές αλλαγές του καλοκαιριού, δεν εκπλήσσει τον κόουτς των πρωταθλητών Ιταλίας. «Για μένα δεν είναι καθόλου έκπληξη που ο Παναθηναϊκός παίζει τόσο καλό μπάσκετ. Όταν μια ομάδα έχει στη σύνθεσή της παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και ο Φώτσης κι έναν προπονητή όπως ο Ιβάνοβιτς, μόνο αν δεν ξέρεις μιλάς για έκπληξη. Τέτοιου επιπέδου παίκτες και προπονητής μπορούν να τα αλλάξουν όλα».

Τέλος, για το γεγονός ότι η ομάδα του θα κληθεί να παίξει την Πέμπτη στο Ντέσιο, έδρα της Καντού, καθώς το «Φόρουμ» του Μιλάνο θα είναι… ρεζερβέ για τον τελικό του ιταλικού X-Factor, είπε: «Δυστυχώς στο Μιλάνο το πρωτεύον θέμα είναι το σόου και μετά ακολουθεί το μπάσκετ. Αυτό κάνει τη ζωή μας δύσκολη. Στο Μιλάνο θα είχαμε 10.000 θεατές στο πλευρό μας και τώρα θα έχουμε το πολύ 6.000. Αυτό δεν είναι καλό ούτε για μας, ούτε για τον Παναθηναϊκό».

Σχετικές ειδήσεις