ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΟΚ από την επίθεση και τις απειλές κατά της ζωής των διαιτητών από μπράβους στο ΣΕΦ!

ΣΟΚ από την επίθεση και τις απειλές κατά της ζωής των διαιτητών από μπράβους στο ΣΕΦ!

Αποτροπιασμό σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα έχει προκαλέσει η άνανδρη επίθεση κατά των τριών διαιτητών της αναμέτρησης, ελάχιστα λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό -Πλήθος ερωτημάτων για τους λόγους που - μέχρι στιγμής - Πολιτεία και Δικαιοσύνη σφυρίζουν... αδιάφορα.

Έχουν περάσει περισσότερες από 12 ώρες από τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Κι όμως!

Παρά τις γκανγκστερικές πρακτικές που εκτυλίχθηκαν στο ΣΕΦ, η Πολιτεία και η Δικαιοσύνη - μέχρι αυτή την ώρα - όχι μόνο δεν έχουν παρέμβει, αλλά... σφυρίζουν αδιάφορα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα!

Την ώρα, μάλιστα, που οι τρεις διαιτητές του αγώνα Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου αναφέρουν επακριβώς στο Φύλλο Αγώνα τι συνέβη: κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήριά τους, δέχτηκαν επίθεση από «φουσκωτούς» οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι τους απείλησαν και τους εξύβρισαν με χυδαίες εκφράσεις.

Μάρτυρες, μάλιστα, του γεγονότος ήταν κι οι δύο κομισάριοι του αγώνα, κ.κ. Μουζάκης και Βιδάλης.

Αναλυτικά όσα έγραψαν για το επεισόδιο οι διαιτητές στο Φύλλο Αγώνα:

«Κατά την είσοδο των διαιτητών στο γήπεδο, κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια 6 - 7 εύσωμοι οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν προς το μέρος μας, βρίζοντάς μας και λέγοντάς μας: «Παίξτε καλά πουσταράδες, θα σας γαμήσουμε» και «ξέρουμε πού πίνατε καφέ το πρωί». Δεν υπήρχε σωματική επαφή και δεν υπήρχε και αστυνομική δύναμη. Στα αποδυτήρια ήταν παρόντες οι δύο κομισάριοι του αγώνα, Μουζάκης και Βιδάλης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ:

13313674 10154156811537910 692424129 o

Είναι φανερό ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και αν δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για τους ηθικούς αλλά και τους φυσικούς αυτουργούς αυτών των καταστάσεων θα δούμε ακόμη χειρότερα φαινόμενα!

Πολιτεία και Δικαιοσύνη έπρεπε να έχουν παρέμβει από... χθες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ! Μπράβοι απείλησαν τους διαιτητές στο ΣΕΦ!

Σχετικές ειδήσεις