ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός: Τι έγινε φέτος στα τρία ντέρμπι (videos)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός: Τι έγινε φέτος στα τρία ντέρμπι (videos)
Στο 2-1 είναι οι φετινές νίκες ανάμεσα στους «αιώνιους»

Πράξη τέταρτη για τις δυο ομάδες, ο σημερινός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στις 20:00 τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την αναμέτρηση αυτή να είναι η τέταρτη της φετινής σεζόν για τις δυο ομάδες.

Η πρώτη αναμέτρησή τους, ήταν στις 9 Νοεμβρίου για την Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα με 93 - 80 του Ολυμπιακού, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να πετυχαίνει 17 πόντους, τον Νικ Καλάθη να προσθέτει άλλους 14 ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσε ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Από τον Ολυμπιακό, 26 πόντους (!) πέτυχε ο Πρίντεζης και 17 ο Τίμα.

Στις 18 Νοεμβρίου, οι 2 ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στο ΟΑΚΑ. Το σενάριο το ίδιο. Νίκη του Παναθηναϊκού με 79-70, με σχετική άνεση, με μια ραψωδία του Νίκου Παππά. Ο διεθνής γκαρντ πέτυχε 24 πόντους σε 20 λεπτά, ενώ από τους ηττημένους ο ΛεΝτέι σκόραρε 20.

(video από το κανάλι Green Lord)

Στις 4 Ιανουαρίου του 2019, οι δυο «αιώνιοι» αναμετρήθηκαν για τον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ. Με τον Ρικ Πιτίνο να είναι μόλις λίγες ημέρες στον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι Πειραιώτες εκμεταλλεύτηκαν πως οι παίκτες των «πρασίνων» δεν είχαν μάθει τα συστήματα του πολυνίκη τεχνικού και επικράτησαν με 79-65. Για τους νικητές, 18 πόντους σημείωσε ο Μιλουτίνοφ και άλλους τόσους ο Στρέλνιεκς ενώ για το «τριφύλλι» ο Καλάθης έμεινε στους 13.

Σχετικές ειδήσεις