ΜΠΑΣΚΕΤ

«Καμπάνα» για Ολυμπιακό για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

«Καμπάνα» για Ολυμπιακό για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Βαρύς ο πέλεκυς για Ολυμπιακό

Με -6 βαθμούς τιμωρήθηκε από τον αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο Ολυμπιακός για την απόφαση του να αποχωρήσει στο ημίχρονο του ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ακριβά πλήρωσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, καθώς τιμωρήθηκε με ποινή -6 βαθμών από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Ειδικότερα οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν για «δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος». Με την ποινή αυτή, ο Ολυμπιακός «κατατρακύλησε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να δικαστεί με βάση το δίκαιο της ΕΟΚ και όχι του ΕΣΑΚΕ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση της πλευράς του Παναθηναϊκού. Ο αθλητικός δικαστής τελικά τιμώρησε τους ερυθρόλευκους με βάση το δίκαιο του ΕΣΑΚΕ και τους επέβαλλε τη μεγαλύτερη ποινή, όσον αφορά το κομμάτι της αφαίρεσης βαθμών

Αναλυτικά:

«Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για αποχώρηση της ομάδας της πριν τη λήξη διεξαγόμενου αγώνα καλαθοσφαίρισης και χωρίς να συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος την ποινή της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών (από την συνολική βαθμολογία την οποία θα συγκεντρώσει η ομάδα της Κ.Α.Ε μετά την ολοκλήρωσή της φάσης της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος) και χρηματικό πρόστιμο επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ που διεξήχθη στις 13-02-2019».

Διαβάστε επίσης:

Χάος στην Αλβανία: Άγρια επεισόδια και ξύλο - Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν παραίτηση Ράμα (pics)

Συναγερμός στον ΣΚΑΪ για τα νούμερα: «Πάτωσε» και ο Παπαδόπουλος - Εκνευρισμός με Survivor (pics)

Σχετικές ειδήσεις