ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το Κύπελλο αφιερωμένο στον Θανάση Γιαννακόπουλο»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το Κύπελλο αφιερωμένο στον Θανάση Γιαννακόπουλο»
Ένα ακόμα τρόπαιο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφιέρωσε την κούπα στον θείο του, Θανάση.

Στον Θανάση Γιαννακόπουλο αφιέρωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Το Κύπελλο αυτό είναι αφιερωμένο στον θείο μου τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Θέλουμε να τον δούμε γρήγορα κοντά μας. Στην Ευρωλίγκα δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε να είναι ο Παναθηναϊκός, ελπίζω τα πράγματα να καλυτερεύσουν και να είμαστε εκεί που πρέπει. Στο πρωτάθλημα, ελπίζω πως κι εκεί θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να το κατακτήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Αναφορικά με τον αγώνα, σχολίασε: «Από σήμερα κρατάμε τη νίκη. Κρατάμε την 24η συνεχόμενη χρονιά με τίτλο. Εντάξει, η εμφάνιση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Είναι πρωτοφανές, δεν υπάρχει ομάδα που να το έχει πετύχει αυτό. Αυτός είναι ο στόχος μας, να κρατάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Όσο για τα συναισθήματα που έχει, σχολίασε: «Πάντα θέλω να κερδίζει. Το χαιρόμαστε και όταν παίζουμε καλά κερδίζουμε».

Για τη δική του θητεία στην ομάδα από το 2012 κι έπειτα, ανέφερε: «Νομίζω ότι είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή».

Τέλος, σημείωσε: «Θεωρώ ότι έχουμε όλοι καταλάβει πως ήταν μια ατυχής απόφαση να γίνει χωρίς οπαδούς των ομάδων. Εμείς θέλαμε να τους έχουμε μαζί μας, τους έχουμε όλη τη χρονιά δίπλα μας. Η σημερινή ατμόσφαιρα δεν ήταν κάτι που με γεμίζει, θα θέλαμε να έχουμε τους οπαδούς μας μαζί. Η διοργάνωση ήταν άρτια, ήταν ωραίος ο τελικός. Από εκεί και πέρα δεν μου άρεσε που δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας».

Σχετικές ειδήσεις