ΜΠΑΣΚΕΤ

Live Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Χίμκι: Η «πράσινη» μάχη στο ΟΑΚΑ

Live Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Χίμκι: Η «πράσινη» μάχη στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Euroleague και υποδέχεται απόψε τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τη δική του «μάχη» καλείται να δώσει απόψε στις 10μ.μ. ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στην Χίμκι στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη θέλουν να επιστρέψουν σήμερα στις νίκες και να τα δώσουν όλα προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο έχουν μείνει 2 νίκες μακριά από την οκτάδα, και δεν έχουν περιθώριο για ήττα από τους Ρώσους, με τους οποίους ισοβαθμεί. Στη Μόσχα η Χίμκι είχε νικήσει με 76-68 τον Παναθηναϊκό, στη 10η αγωνιστική, το «τριφύλλι» θέλει ιδανικά θετικό αποτέλεσμα με +9, ώστε να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, με την ολοκλήρωση της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις, ο οποίος διαδέχθηκε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία, είναι ισόβαθμη με το «τριφύλλι» (9-13), με 10 ομάδες να έχουν περισσότερες νίκες! Ακόμη και η παρουσία στην οκτάδα αποτελεί δύσκολο στόχο για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να έχει μία νίκη παραπάνω, ενώ με δύο περισσότερες νίκες από Παναθηναϊκό και Κίμκι παλεύουν για πρόκριση στα πλέι οφ οι Μπάγερν Μονάχου, Μπασκόνια και Αρμάνι Μιλάνου. Πέραν των Νίκου Παππά και Ματ Λοτζέσκι, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πιτίνο μιας και οι Νικ Καλάθης και Κιθ Λάνγκφορντ που έμειναν εκτός προπόνησης την Τετάρτη (20/2) θα δώσουν κανονικά το παρών.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

Σχετικές ειδήσεις