ΜΠΑΣΚΕΤ

Final Four: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης - LIVE ο μεγάλος ημιτελικός της Euroleague

Final Four: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρεάλ Μαδρίτης - LIVE ο μεγάλος ημιτελικός της Euroleague
Ώρα για μάχη στους μεγάλους ημιτελικούς

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του μεγάλου ημιτελικού της Euroleague ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την  Ρεάλ Μαδρίτης 

Η ώρα για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης πλησιάζει με την «καρδιά» της διοργάνωσης να χτυπάει στη Βιτόρια και την Fernando Buesa Arena. Η Αναντολού Εφές αναδείχθηκε νικήτρια στον τουρκικό «εμφύλιο» με 92-73 που προέκυψε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του φάιναλ φορ της Euroleague, πανηγυρίζοντας ιστορική πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Σέιν Λάρκιν με 30 πόντους (4/5δ., 5/9τρ., 7/8β.), 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του αναδείχθηκε ο Βασίλιε Μίτσιτς με 25. Από την Φενέρ, που ηττήθηκε στη «μάχη» των ριμπάουντ (21 έναντι 41), αλλά και σε αυτή της ευστοχίας από τα 6.75 (μόλις 6/21 τρίποντα), ξεχώρισε ο Γιαν Βέσελι με 14 πόντους.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε τους δυο ημιτελικούς ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πλέον σειρά παίρνει η «τιτανομαχία» ανάμεσα στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με τις οκτώ συνεχόμενες παρουσίες στα Final Four, αντιμετωπίζει τη «Βασίλισσα» και κάτοχο του τίτλου που θέλει με τη σειρά της να φτάσει στο back to back, για τρίτη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά τις κατακτήσεις του 1967 και του 1968.