Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική ομάδα – Ρικ Πιτίνο: «Παίζουμε κόντρα στο ρολόι, θα βάλω το δικό μου στυλ» (video)

Newsbomb

Εθνική ομάδα: Ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και παρακολουθεί την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά της Basket League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα κι έχει ήδη πιάσει δουλειά εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο Αμερικανός τεχνικός μίλησε στην ΕΡΤ κι αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, το στυλ που θέλει να παίζει η Εθνική, αλλά τα στενά περιθώρια χρόνου που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Παίζουμε κόντρα στο ρολόι. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και οι αγώνες συνεχίζονται. Εδώ είμαι για να δω τους παίκτες της ΑΕΚ κυρίως και θα πρέπει να δω πράγματα.

Δεν ξέρω ποιος θα είναι στην προεπιλογή. Θα ήθελα να τον έχω τον Σπανούλη, το είπα από την πρώτη μέρα. Από την πρώτη φορά που ανέλαβα. Όπως και αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί παίζουν στο εξωτερικό στις λίγκες τους. Θα μελετήσω τους παίκτες από αύριο.

Θα βάλω το δικό μου στιλ παιχνιδιού, κάτι που δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να το κάνω στον Παναθηναϊκό, γιατί ερχόμουν στα μέσα των σεζόν. Θέλω να βάλω το δικό μου στιλ παιχνιδιού. Κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να ανταποκριθεί στο στιλ. Είμαι αισιόδοξος για το Προολυμπιακό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 877 νέα, 569 διασωληνωμένους και 38 θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ