Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ: Σε έβδομο ματς η σειρά Μιλγουόκι Μπακς – Μπρούκλιν Νετς με σπουδαίο Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Στον έβδομο «τελικό» θα κριθεί ποιος από τους Μιλγουόκι Μπακς ή Μπρούκλιν Νετς θα περάσει στον τελικό της Ανατολής στο ΝΒΑ – Σπουδαία εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν τα ξημερώματα της Παρασκευής με 104-89 τους Μπρούκλιν Νετς οδηγώντας τη σειρά για την πρόκριση στον τελικό της Ανατολής στο ΝΒΑ στον έβδομο αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 30 πόντους (6/10 βολές, 12/20 δίποντα), μάζεψε 17 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ σε 41 λεπτά.

Άξιοι συμπαραστάτες του ο Κρις Μίντλετον με 38 πόντους (11/16 σουτ), 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα αλλά και ο Τζρου Χόλιντεϊ με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Το ματς έκρινε ένα σερί 14-0 που «έτρεξαν» οι Μπακς όταν οι Νετς κατάφεραν να μειώσουν στους πέντε πόντους αγχώνοντας τα «ελάφια».

Για τους Νετς ο Κέβιν Ντουράντ είχε 32 πόντους (15/30 σουτ), 11 ριμπάουντ, αλλά και 7 λάθη, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 16 πόντους, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

Η πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής θα κριθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) στο Μπρούκλιν στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος