Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρέτησε τον «Ντούντα» - «Ήταν μεγάλος δάσκαλος» (video)

Newsbomb

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Το ευρωπαϊκό μπάσκετ αποχαιρέτησε τον τεράστιο «Ντούντα» και φυσικά το «παρών» στην κηδεία έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Δήμος Ντικούδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Νίκος Φιλίππου, αλλά κι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο Βελιγράδι για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον «σοφό».

Αναλυτικά όσα είπαν, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ

Βασίλης Σπανούλης: «Πολλές κουβέντες χαρακτηρίζουν τον Ντούντα. Ένας δάσκαλος για όλους μας και είναι μια πολύ λυπηρή μέρα...»

Δημήτρης Ιτούδης: «Δεν θα ξαναδούμε τον Ντούσαν ποτέ στη ζωή, αλλά θα είναι στις καρδιές και στις ψυχές όλων των ανθρώπων τους οποίους βοήθησε και είναι αμέτρητοι, χιλιάδες και στην Ελλάδα και στην Σερβία και στην Τουρκία και στη Ρωσία. Είναι παγκόσμιος. Προφανώς είναι μεγάλη η θλίψη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Δήμος Ντικούδης: «Είναι μία τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ και σαν ελληνικό μπάσκετ έχουμε πάρει πάρα πολλά από τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς και εγώ προσωπικά. Ήρθαμε σήμερα εδώ να δώσουμε φόρο τιμής».

Θοδωρής Παπαλουκάς: «Ήρθαμε σήμερα εδώ να τιμήσουμε τη μνήμη του. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ, βοήθησε πολύ κόσμο και αυτό φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Νίκος Φιλίππου: «Για όλους εμάς ο Ντούντα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένας καλός προπονητής. Ήταν ο φίλος μας, ο άνθρωπός μας, αυτός που από μικρά παιδιά μας δίδαξε πολλά πράγματα».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήταν ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, παγκόσμια φυσιογνωμία, θρύλος του μπάσκετ. Ζήσαμε απίθανες στιγμές μαζί του, μαγικές. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνη κλιμάκωση στο Αιγαίο: Σήκωσαν όπλα οι Τούρκοι – «Έπεσε ξύλο» από τα ελληνικά μαχητικά

Πάτρα: Τι έδειξε ο νευρολογικός έλεγχος για τον 6χρονο - Ίσως τον «ξυπνήσουν» αύριο

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές