Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τον αποθέωσε ο Σχορτσανίτης! - «Είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον»

Newsbomb

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Greek Freak», την οικογένεια του οποίου είχε βοηθήσει στο παρελθόν χωρίς να το ξέρει κάποιος.

Ο «Big Sofo» έσταξε… μέλι για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ σε δηλώσεις του στην CosmoteTV.

Ο Σχορτσανίτης, ανέφερε: «Και ο Γιάννης και ο Θανάσης και όλη η οικογένεια, αυτό που έχει καταφέρει είναι τρομερό, γιατί δείχνει στον κόσμο ότι με σκληρή δουλειά και πίστη, μπορείς να τα καταφέρεις. Ο Γιάννης έχει δείξει ότι έχει πιστη στον εαυτό του, στην οικογένειά του και τον Θεό και είναι πρόθυμος να κάνει τόση σκληρή δουλειά.

Είναι πραγματικά τρομερό, η σειρά των τελικών και τα playoffs ήταν τρομακρικά. Έκαναν φοβερά ματς όλοι οι παίκτες των Μπακς, αλλά ο Γιάννης πραγματικά ξεχώρισε. Είναι απίστευτο να βλέπεις το παιδί που κάναμε προπόνηση μαζί να τον συγκρίνουν τώρα με τους καλύτερους παίκτες».

Για τη συμβουλή του στα αδέρφια Αντετοκούνμπο, είπε: «Να αγαπάνε πάντα αυτό που κάνουν και να μην αφήσουν τα πράγματα έξω από το μπάσκετ να τους επηρεάσουν. Δεν πιστεύω ότι ο Γιάννης χρειάζεται συμβουλή. Είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Το παρελθόν είναι από την άποψη ότι ο σεβασμός που έχει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ είναι τεράστιος. Ξέρει τα πάντα, σέβεται τους πάντες, ξέρει πού στάθηκε για να φτάσει μέχρι εκεί και δείχνει την ταπεινότητά του. Το παρόν είναι το πώς μας εκπροσωπεί και μας έχει βάλει στον χάρτη του παγκόσμιου μπάσκετ. Έχουν μάθει όλοι για την Ελλάδα και τι ταλέντα μπορεί να βγάλει και το μέλλον είναι ότι με την σκληρή δουλειά του. Το μέλλον είναι για τον τρόπο του δείχνει τον δρόμο στα νέα παιδιά για να προπονηθούν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Χριστοφέρος: Το θύμα επίθεσης με οξύ στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ιωάννα (video)

Έγκλημα στη Ρόδο: Όταν η αδικοχαμένη Δώρα μιλούσε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση

Ο πατέρας του Mad Clip αποκαλύπτει: Ξέρω τι συνέβη το μοιραίο βράδυ (vid)