Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα του - «Πάντα το παθαίνω αυτό»

Συγκλόνισε ο συγκινημένος Γιάννης Αντετοκούνμπο σε εκδήλωση για το Charles Antetokounmpo Family Foundation.

Newsbomb

2'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του διοργάνωσαν το βράδυ της Τρίτης (27/6) μία εκδήλωση στο γκολφ της Γλυφάδας για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Charles Antetokounmpo Family Foundation.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA ήταν φανερά συγκινημένος και λύγισε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του και στον πατέρα του.

«Είναι μια ιδιαίτερη βραδι, εύχομαι να ήταν εδώ ο πατέρας μας για να δει τι έχουμε καταφέρει... Περιμένετε μισό λεπτό » είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπό τον ήχο των χειροκροτημάτων και των «μπράβο» εξομολογήθηκε «το παθαίνω συνέχεια αυτό».

Αναλυτικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι προφανώς ένα πολύ σπέσιαλ βράδυ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μη συγκινηθώ. Όταν έχω την οικογένειά μου μαζί μου και μιλάω για τη ζωή μας, πάντα συγκινούμαι. Δεν θέλω να σας ντροπιάσω. Είναι ένα σπέσιαλ βράδυ, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν απόψε μαζί μας για να δει τι έχουμε καταφέρει.

Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμαστε σε έναν χώρο σαν αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε, να εμπνέουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες για άλλους. Εκπροσωπούμε τη μητέρα μου και τον πατέρα μου με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύουμε το μπάσκετ, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα αγγίζουμε τις ζωές άλλων ανθρώπων.

Είμαι τόσο περήφανος για τα αδέλφια μου. Δεν το βλέπεις συχνά, μία οικογένεια να είναι τόσο κοντά, να τσεκάρει ο ένας τον άλλο καθημερινά. Είμαι περήφανος γι' αυτούς, για την οικογένειά μου. Όλα αυτά δεν θα γίνονταν χωρίς τη μητέρα μου και χωρίς τον πατέρα μου.

Σας ευχαριστώ που ήρθατε απόψε, που βοηθάτε για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Έχουμε τις καλύτερες προθέσεις στην καρδιά μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δεν θα αλλάξει η οικογένεια Αντετοκούνμπο τον κόσμο, όμως θα προσπαθήσουμε κι αυτή είναι μία επιτυχία».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή