ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Πρόταση από το Κόσοβο για Σουάρες! (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Πρόταση από το Κόσοβο για Σουάρες! (vid)

Πρόταση από ομάδα του Κόσοβου έχει ο Ουρουγουανός επιθετικός για τους τέσσερις μήνες που είναι τιμωρημένος από την FIFA

Την στιγμή που η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού και να αποκτήσει από την Λίβερπουλ τον Ουρουγουανό, η άσημη Χαϊβάλια από το Κόσοβο, έχει κάνει την δική της πρόταση. Αναρωτιέστε πως γίνεται αυτό;

Ο Σουάρες δεν θα συμμετέχει σε καμιά αγωνιστική δραστηριότητα για ους επόμενους 4 μήνες, μετά την τιμωρία που δέχθηκε από την FIFA για την δαγκωνιά στον Κιελίνι. Το Κόσοβο όμως δεν έχει αναγνωριστεί από την FIFA και έτσι η Χαϊβάλια ετοιμάζει πρόταση στους «Ρεντς» για να τον κάνει δικό της μέχρι τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με αυτή η άσημη ομάδα προσφέρει στην Λίβερπουλ 30.000 ευρώ και στον παίκτη 1500 ευρώ τον μήνα!

«Ο Σουάρες δεν θα αγωνιστεί τους επόμενους τέσσερις μήνες. Από την στιγμή που δεν είμαστε ακόμη μέλη της FIFA, νομίζω πως μπορεί να παίξει στο Κόσοβο. Έτσι θα κάνουμε την πρόταση μας στην Λίβερπουλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χαβίτ Πάκολι, αθλητικός διευθυντής της Χαϊβάλια.

«Είναι το μάξιμουμ που μπορούμε να δώσουμε. Προσφέρουμε 30.000 ευρώ και μισθό 1.500 ευρώ στον Σουάρες. Μπορεί να ακουστεί αστείο, όμως αυτό μπορούμε. Αν θέλει να έρθει να παίξει σε εμάς είναι ευπρόσδεκτος».

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/6)

Μουντιάλ 2014-Superleague: «Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ποδοσφαιρική Ιστορία»

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Αποχώρησε νωρίτερα ο Σάντος