ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στη Novibet με Super Derby προσφορά*!

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι στη Novibet με Super Derby προσφορά*!

Με σούπερ ντέρμπι ξεκινά η σεζόν στην Αγγλία. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου στο πλαίσιο του τελικού του Community Shield, του αντίστοιχου Σούπερ Καπ της Αγγλίας. Η σέντρα του μεγάλου αυτού αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, ώρα Ελλάδος.

Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια επιστρέφει η Λίβερπουλ στον τελικό της διοργάνωσης, για να «γραφτεί» η 22η παρουσία της. Έχει πάρει το τρόπαιο δεκαπέντε φορές. Συμμετέχει στον αποψινό τελικό ως η ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της περσινής Πρέμιερ Λιγκ.

Απόλυτη ηρεμία στο Άνφιλντ. Πέρασε, αλλά δεν… ακούμπησε ο μεταγραφικός παροξυσμός. Έφυγαν από τους «κόκκινους» οι Ινγκς, Μορένο και Στάριτζ, μεταξύ άλλων, χωρίς να γίνει κάποια κίνηση για απόκτηση «ενδεκαδάτου» παίκτη. Ο Κλοπ θέλει να χτίσει στο υπάρχον ρόστερ και να τελειώσει ό,τι άφησε την περασμένη σεζόν.

Super Derby προσφορά* στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Σε μια σπάνια εμφάνιση, στον τελικό του Community Shield, η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί το πέμπτο τρόπαιό της στο θεσμό, έχοντας μέχρι στιγμής έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες. Τα σάρωσε όλα πέρυσι. Ξεκίνησε με την κατάκτηση του Community Shield, ακολούθησε αυτή του Λιγκ Καπ και σειρά πήραν πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τίτλοι τέλους στην περίπτωση του Βενσάν Κομπανί, που επέστρεψε στη γενέτειρά του, πουλήθηκε στην Έβερτον ο Ντελφ. Εβδομήντα εκατομμύρια έστρωσε στα πόδια του Ρόντρι της Ατλέτικο ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που ενίσχυσε και το αριστερό φτερό της άμυνάς του με την απόκτηση του Ανχελίνιο της PSV. Η ποιότητα στο ρόστερ ξεχειλίζει και ο στόχος των «πολιτών» είναι μια ακόμα επιβλητική παρουσία σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά φυσικά και μια καλύτερη στην Ευρώπη.

«Πλούσια» τα μεταξύ τους παιχνίδια, πάντα αναμένονται θεαματικά. Στα πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι έχουν μπει τρία ή περισσότερα γκολ. Θα δοθεί συνέχεια στο σερί αυτό;

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας