ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Markopoulo Park: Το Τρόπαιο Σεπτεμβρίου κλέβει την παράσταση

Markopoulo Park: Το Τρόπαιο Σεπτεμβρίου κλέβει την παράσταση
Πλούσιο θέαμα θα απολαύσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή στο Markopoulo Park

Ενισχυμένα κέρδη στο Γκανιάν στις έξι ιπποδρομίες του προγράμματος

Έξι συναρπαστικές ιπποδρομίες θα παρακολουθήσουν όσοι επισκεφτούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 το Markopoulo Park. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18:00 και στις έξι κούρσες θα πάρουν μέρος συνολικά σαράντα καθαρόαιμοι ίπποι.

Την παράσταση κλέβει η πέμπτη ιπποδρομία. Επτά τριετείς ίπποι και ένας πενταετής θα διεκδικήσουν το Τρόπαιο Σεπτεμβρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.400 μέτρων. Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV.

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, λόγω της πριμοδότησης του Γκανιάν (πρόβλεψη του νικητή) με εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

2-1.jpg
Πλούσιο θέαμα θα απολαύσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή στο Markopoulo Park

Το Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες) θα απαρτίζεται από τις έξι ιπποδρομίες του προγράμματος. Το Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες) θα ξεκινήσει από την τρίτη ιπποδρομία και θα ολοκληρωθεί στην έκτη.

Διασκέδαση για τα παιδιά με πόνυ και alpaca

Το Markopoulo Park και αυτή την Κυριακή αποτελεί ιδανικό προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα απολαύσουν το παγωτό τους, θα κάνουν βόλτες με πόνυ, θα δουν από κοντά τα εντυπωσιακά alpaca και θα φωτογραφηθούν μαζί τους.

Στο Family Club λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, για να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, να κάνουν face painting και να παίξουν πολλά παιχνίδια.

3-3.jpg
Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με τα alpaca και τα πόνυ

Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ