ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Markopoulo Park: Τέσσερα ΣΚΟΡ και δέκα ιπποδρομίες στη συγκέντρωση της Δευτέρας

Markopoulo Park: Τέσσερα ΣΚΟΡ και δέκα ιπποδρομίες στη συγκέντρωση της Δευτέρας

Ντεμπούτο για πέντε καθαρόαιμους ίππους και μεγάλη μάχη στην ένατη κούρσα

Δέκα ιπποδρομίες, στις οποίες θα πάρουν μέρος 81 καθαρόαιμοι ίπποι και τέσσερα ΣΚΟΡ που δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Δευτέρας 29 Ιουνίου 2020.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας είναι η διεξαγωγή πέντε ιπποδρομίων για ίππους που αναζητούν την πρώτη νίκη της καριέρας τους, καθώς και η πρώτη συμμετοχή για πέντε καθαρόαιμους. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η δυνατή αναμέτρηση των φοράδων στη σπριντ απόσταση των 1.100 μέτρων στην ένατη ιπποδρομία.

Οι ελληνικές ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 17:00 και θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών. Οι φίλιπποι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιπποδρομιακή συγκέντρωση, διαδικτυακά στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και από το High TV.

Επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ με 2.000 ευρώ

Πόλος έλξης για τους φιλίππους θα είναι τα τέσσερα ΣΚΟΡ, δηλαδή η σωστή πρόβλεψη των νικητών σε συνεχόμενες κούρσες, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Συγκεκριμένα προσφέρονται:

· ΣΚΟΡ 3 από την 1η έως και την 3η ιπποδρομία

· ΣΚΟΡ 4 από την 3η έως και την 6η ιπποδρομία

· ΣΚΟΡ 4 από την 7η έως και την 10η ιπποδρομία

· ΣΚΟΡ 6 από την 5η έως και την 10η ιπποδρομία

Τα κέρδη θα είναι ενισχυμένα και για τους νικητές του ΓΚΑΝΙΑΝ (σωστή πρόβλεψη του νικητή), λόγω της πριμοδότησής του με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες. Το ΓΚΑΝΙΑΝ είναι το πιο απλό και ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι αφού αρκεί να βρεις τον νικητή της ιπποδρομίας.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Dr Θάνατος: Δήλωνε γιατρός του Χριστόδουλου και ήθελε να αγοράσει την Ολυμπιακή!