ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Τι λένε οι αποδόσεις για ημιτελικούς και νικητή

Κύπελλο Ελλάδας: Τι λένε οι αποδόσεις για ημιτελικούς και νικητή

Όλα όσα αποτυπώνονται στις στοιχηματικές αποδόσεις για το Κύπελλο Ελλάδας…

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ελλάδας με δύο συναρπαστικούς ημιτελικούς (πρώτα ματς) να διεξάγονται σήμερα. Στις 18:00 το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός και στις 20:00 το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Για τις στοιχηματικές υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου κι αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες «παίζονται» στο 1.65 για Κυπελλούχοι, με τον ΠΑΟΚ στο 4.00 και ΑΕΚ και ΠΑΣ να ακολουθούν σε αποδόσεις 7.00 και 31.00, αντίστοιχα.

Σε συνέχεια του παραπάνω, συναντάμε τον Ολυμπιακό ως φαβορί στους Ζωσιμάδες, σε απόδοση 1.55. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ως επικρατέστερο φέρεται να είναι το σενάριο οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν σκορ πρόκρισης από σήμερα, με το 2 & No Goal σε απόδοση 2.20.

Αρκετά πιο θολό το τοπίο στο ντέρμπι των «δικεφάλων», όπου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ. Σχεδόν απόλυτα ισορροπημένο το ζευγάρι (1: 2.65 X: 3.20 2: 2.80), με τον πρώτο λόγο να τον έχει ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το Under 2,5 γκολ στον αγώνα έχει απόδοση 1.60.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως για τους δύο πρώτους ημιτελικούς έχει ετοιμαστεί μια σειρά από αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.