ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το δεξί η Stoiximan Tokyo Team στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με το δεξί η Stoiximan Tokyo Team στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τα ελληνικά χρώματα στο Τόκιο από τους αθλητές τους οποίους υποστηρίζει η Stoiximan.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεσπόζουν από την Παρασκευή στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Τόκιο. Εκεί όπου η ελληνική αποστολή παλεύει για το καλύτερο, ανάμεσά τους και οι 12 αθλητές αλλά και η Εθνική Πόλο, μέλη της Stoiximan Tokyo Team που ξεκίνησε με το δεξί!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε… χρυσό μήνυμα με το εκπληκτικό 15.333 στους κρίκους που του έδωσε την πρωτιά στον προκριματικό. Πλέον, η καρδιά των Ελλήνων χτυπάει δυνατά και το βλέμμα σηκώνεται ψηλά στον τελικό τους αγωνισματος στις 2/8.

Η Άννα Κορακάκη μέσα από ένα σκληρό αγώνα κατέλαβε την τιμητική 6η θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, στο αγώνισμα που είχε κατακτήσει το χάλκινο στο Ρίο. Πλέον την Πέμπτη (29/7) μπαίνει στη μάχη των 25μ. σπορ πιστόλι που την έκανε χρυσή το 2016.

Στην κωπηλασία τα μεγάλα ταλέντα μας βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά, στα 12 καλύτερα πληρώματα! Οι Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου θα αγωνιστούν σε αυτά την Τετάρτη (28/7) στη δίκωπο γυναικών και η Αννέτα Κυρίδου την Πέμπτη στο μονό σκιφ (29/7).

Τρομερό ξεκίνημα για την Εθνική Πόλο που νίκησε με 10-9 την υπερδύναμη Ουγγαρία, για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες! Ακολουθούν οι μάχες στον όμιλο κατά σειρά με τις Ιταλία, Ιαπωνία, Νότιο Αφρική και ΗΠΑ.

Ξεκίνημα μεταλλίου και για την Βασιλεία Καραχάλιου! Βρίσκεται στη 2η θέση της γενικής κατάταξης μετά από 4 ιστιοδρομίες με στόχο να μείνει στην 10άδα μετά και την 10η ιστιοδρομία για να μπει στον αγώνα μεταλλίων της Κυριακής (1/8).

Και ακόμα δεν έχουν μπει στη “μάχη” οι Στεφανίδου, Τεντόγλου, Γκολομέεβ, Βολικάκης, Πηλίδης και Πρεβολαράκη!

Όλοι μέλη της Stoiximan η οποία συνεχίζει να παραμένει σταθερά πλάι στους αθλητές και τον αθλητισμό, στηρίζοντας τους ανθρώπους εκείνους που ξεπερνούν τον εαυτό τους καθημερινά, που ξεχωρίζουν για την ψυχή που καταθέτουν, που μιλούν με τις πράξεις τους και αποδεικνύουν ότι οι στόχοι και τα όνειρα βρίσκονται πάντα εκεί έξω για να κατακτούνται.

Περισσότερες πληροφορίες για την Stoiximan Tokyo Team μπορείτε να βρείτε εδώ: iroes.gr/stoiximan-tokyo-team/

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.070 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 5 νεκροί σε 24 ώρες, 147 διασωληνωμένοι