ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Australian Open 2022: Μπορούν την υπέρβαση Τσιτσιπάς και Σάκκαρη;

Australian Open 2022
Australian Open 2022

Το πρώτο τουρνουά Grand Slam για το 2022 είναι γεγονός και έτοιμο να προσφέρει πλούσιες συγκινήσεις στους φίλους του τένις.

Στο ταμπλό των γυναικών για την ώρα δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες. Κάτι που συνεπάγεται ότι το Νο.1 της Παγκόσμιας Κατάταξης, Άσλεϊ Μπάρτι είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στο τελευταίο συμφωνούν και οι στοιχηματικές εταιρίες, καθώς δίνουν την 25χρονη τενίστρια από την Αυστραλία στο 3.85.

Αναμενόμενα χαμηλά η απόδοση, αφού πρόκειται για την αθλήτρια με το καλύτερο winning ratio σε σκληρή επιφάνεια το 2021 (21-4). Επιπροσθέτως, μπαίνει με εξαιρετική ψυχολογία, καθώς προ ολίγων ημερών κατέκτησε το τουρνουά στην Αδελαΐδα χωρίς να δεχτεί break στα 3 από τα 4 παιχνίδια που έδωσε!

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν τα ονόματα των Οσάκα (7.25), Μουγκουρούθα (11.50) και Σφιόντεκ (12.00). Η Μαρία Σάκκαρη εκκινεί από το Νο.5 του ταμπλό, με την απόδοση να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής να βρίσκεται στο 27.00. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν και θα επιχειρήσει να φτάσει ένα βήμα παρακάτω σε σχέση με πέρσι («16»). Η παρουσία της στα προημιτελικά κοστολογείται στο 3.70, ενώ στα ημιτελικά στο 8.00!

Στα αξιοσημείωτα του 2021 για την Σάκκαρη, το γεγονός ότι μέτρησε 9 νίκες απέναντι σε αντιπάλους της κορυφαίας 10άδας του κόσμου, ούσα η μοναδική που το πέτυχε στο WTA! Φυσικά, ειδικά στοιχήματα υπάρχουν και για τις στατιστικές επιδόσεις της, όπως ποσοστό πρώτου σερβίς (58,5% το line), under/over άσων ανά ματς, κερδισμένοι πόντοι και μία τεράστια γκάμα επιλογών.

Το Australian Open όπως θα ήθελες να είναι

Μετάβαση στο ταμπλό των ανδρών, εκεί όπου ο μεγαλύτερος ντόρος έγινε γύρω από την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος, πολυνίκης στο τουρνουά με 9 τίτλους, είδε το Υπουργείο Μετανάστευσης να ανακαλεί την βίζα του και επί της ουσίας να δυσκολεύει την παρουσία του στο τουρνουά.

Φυσικά, όλα αυτό προκάλεσε ντόμινο στα ονόματα των υποψήφιων νικητών και τις αποδόσεις τους. Πλέον, στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται στο 2.50 ο Ντάνιιλ Μεντβέντεφ, στο 4.00 ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στο 8.00 ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά από την 5η θέση της σχετικής λίστας και το ενδεχόμενο να κερδίσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του προσφέρεται στο 20.00! Ο Έλληνας τενίστας ξεκινά την προσπάθειά του από το Νο.4 του ταμπλό και βάσει της κλήρωσης, έως τον 4ο γύρο δεν υπάρχει σοβαρό εμπόδιο για τον «καλό» Στέφανο. Γι’ αυτό τον λόγο να διαρκέσει η πορεία του τουλάχιστον έως την 8άδα το βρίσκουμε στο 1.50, ενώ σε απόδοση 2.00 να φτάσει έως τα ημιτελικά.

Φυσικά, ειδικά στοιχήματα υπάρχουν και για τις στατιστικές επιδόσεις του 23χρονου πρωταθλητή, όπως ποσοστό πρώτου σερβίς (62,5% το line), under/over άσων ανά ματς, κερδισμένοι πόντοι και μία τεράστια γκάμα επιλογών. Τέλος για τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές των ελληνικών συμμετοχών, υπάρχουν και συνδυαστικές αγορές με επικρατέστερο σενάριο να πορευτούν παρέα έως τον 4ο γύρο σε απόδοση 1.50.*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.