ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χιόνισε δώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ την περίοδο των Χριστουγέννων

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Βασίλη Ντούζου
Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Βασίλη Ντούζου

750 νικητές σε όλη την Ελλάδα ανέδειξε το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»

Μεγάλες εκπλήξεις επιφύλασσαν οι γιορτές για τους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, καθώς μέσα από το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», 750 τυχεροί μοιράστηκαν πλούσια δώρα. Συγκεκριμένα, όσοι σκάναραν τα δελτία τους από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, συμμετείχαν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για μεγάλα δώρα. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν πέντε εβδομαδιαίες κληρώσεις που ανέδειξαν από 150 νικητές και δώρα συνολικής αξίας 30.000 ευρώ, ενώ το μεγάλο έπαθλο κάθε κλήρωσης ήταν μία δώρο-επιταγή των 5.000 ευρώ, όπως εξηγεί ο κ. Βασίλης Ντούζος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Αγ. Δημήτριο.

Opap_2.jpg
Ο κ. Βασίλης Ντούζος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στον Αγ. Δημήτριο

Ένα από τα καταστήματα ΟΠΑΠ που έφεραν τύχη στους πελάτες του, ήταν κι αυτό του κ. Βασίλη Ντούζου. «Αυτά τα Χριστούγεννα τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσέφεραν κάτι πιο συναρπαστικό. Ο κόσμος την εορταστική περίοδο ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του και όσοι είχαν κατεβάσει την εφαρμογή και έκαναν έγγραφη στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μπορούσαν να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και να παίρνουν μέρος στις μεγάλες κληρώσεις για να κερδίσουν δώρα και επιβραβεύσεις», σημειώνει ο Κ. Ντούζος.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Όπως τόνισε ο κ. Ντούζος, «πρόκειται για έναν από τους τακτικούς μας πελάτες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το κατάστημά μας του έφερε γούρι. Κέρδισε ένα κινητό iphone και χάρηκε πάρα πολύ. Μετά από λίγες ημέρες μου ξαναήρθε μήνυμα ότι υπήρξε και άλλη επιτυχία στο κατάστημα μας με έπαθλο μία μεγάλη τηλεόραση! Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έπειτα από αυτές τις επιτυχίες μέσα από το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» στο κατάστημα μας, όλοι οι πελάτες συνέχισαν να σκανάρουν τα δελτία τους. Είχαν ένα επιπλέον κίνητρο, αφού είδαν πως το πρόγραμμα όντως επιβραβεύει».

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Βασίλη Ντούζου