ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ντέρμπι στη Super League και πολλά δυνατά παιχνίδια στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Άρης - ΠΑΟΚ
Το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Super League.
InTime / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Άρης-ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League. Την Κυριακή (19:30) στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος για το οποίο το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές και ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Με πολλές δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Στην Premier League, το Σάββατο (19:30) γίνεται το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ, ενώ την Κυριακή (16:00) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας της Λιντς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη La Liga την Κυριακή (17:15) στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής η Βαλένθια υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα.

O πρώτος παίκτης που θα σκοράρει και ο νικητής των κόρνερ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια Άρης-ΠΑΟΚ, Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ, Λιντς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρης-ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου.

Η νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων στη Super League

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και έξτρα ειδικά στοιχήματα για την 24η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 24ηςαγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 0,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Άρης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Άρης.

Ειδικά στοιχήματα για το NBA All Star Game

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ξεκινάει στο Κλίβελαντ το NBA All Star Game, ανάμεσα στις ομάδες του Λεμπρόν Τζέιμς και του Κέβιν Ντουράντ.

Πρώτη επιλογή του Λεμπρόν Τζέιμς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται να κλέψει την παράσταση και στο All Star Game.

Πολλά ειδικά στοιχήματα προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα και για τη γιορτή του αμερικάνικου μπάσκετ, μεταξύ άλλων, για τον MVP, τον διαγωνισμό καρφωμάτων-δεξιοτήτων και τρίποντων, τον πρώτο σκόρερ, τους Over/Under πόντους παικτών, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα.