ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Super League: Την 5η νίκη κυνηγά η ΑΕΚ, κρίσιμο παιχνίδι στο Ηράκλειο

Super League: Την 5η σερί νίκη κυνηγά η ΑΕΚ, κρίσιμο παιχνίδι στο Ηράκλειο
Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για 4 παιχνίδια.
INTIME

Το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» στους αγώνες Λεβαδειακός-ΑΕΚ και ΟΦΗ-Λαμία έως την έναρξή τους

Η 9η αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται σήμερα με δύο σημαντικά παιχνίδια. Στις 18:00, στη Λιβαδειά, η ΑΕΚ κυνηγά την 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πριν δώσει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena. Ο Λεβαδειακός ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τον Ιωνικό και παραμένει χωρίς νίκη με 3 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Στις 20:00, στο Ηράκλειο, σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Λαμία. Και οι 2 ομάδες θέλουν να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο ΟΦΗ έχει 5 βαθμούς και θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Νιόπλια. Η Λαμία έχει 7 πόντους και εκτός έδρας έχει μόνο μία ήττα (από τον ΠΑΟΚ με 1-0) και 3 ισοπαλίες.

To Pamestoixima.gr προσφέρει στους αγώνες της Super League, Λεβαδειακός-ΑΕΚ και ΟΦΗ-Λαμία την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι της Premier League, στα 22:00, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Και σε αυτό το ματς το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις αναμετρήσεις της Serie A, Κρεμονέζε-Σαμπντόρια (19:30), Σασουόλο-Βερόνα (21:45) και τον αγώνα της La Liga, Θέλτα-Χετάφε (22:00).

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για 4 παιχνίδια.