ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σούπερ τριάδα για τα μεγάλα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ!

Σούπερ τριάδα για τα μεγάλα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ!

Αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία στο Conference League!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ, αντίστοιχα και φιλοδοξούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να προκριθούν στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη με στόχο να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2. Οι παίχτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ απέδειξαν την περασμένη βδομάδα ότι δεν φοβούνται την Φενέρ και με επιθετική τακτική θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν και να σκοράρουν μέσα στην Πόλη. Οι Τούρκοι μέσα στην έδρα τους και με δεδομένο ότι ψάχνουν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρουν την πρόκριση θα ρισκάρουν. Το ματς θα έχει γρήγορο ρυθμό και οι άμυνες θα πιεστούν.

Απόδοση 1.85 να σκοράρουν οι δύο ομάδες και παράλληλα το ματς να λήξει Over 2.5.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δημιουργεί και εκτελεί και στο πρώτο παιχνίδι αναστάτωσε με τις ενέργειές του την άμυνα της Φενέρ, ενώ με το γκολ που πέτυχε άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη. Ο Φορτούνης μεσοεπιθετικά θα αναλάβει εκ νέου δράση.

Απόδοση 5.50 να σκοράρει ο Captain του Ολυμπιακού οποιαδήποτε στιγμή κόντρα στην Φενέρ.

Την ίδια ώρα (22:00) ο ΠΑΟΚ μέσα στην κατάμεστη Τούμπα θα παίξει τα ρέστα του για την ανατροπή του σκορ (0-1) κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Ο Δικέφαλος του Βορρά στη φετινή διοργάνωσης μας έχει αποδείξει ότι γνωρίζει με κλειστά μάτια το μονοπάτι της νίκης. Οι παίχτες του Λουτσέσκου θα ασκήσουν πίεση από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με στόχο να «πνίξουν» τους Βέλγους. Ανάλογη συνταγή ακολούθησαν και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που τους οδήγησε σε θρίαμβο (5-1) και ανατροπή του σκορ (0-2).

Απόδοση 2.45 να προηγηθεί ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.