ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα και τα μυαλά στα κάγκελα!

Στοίχημα και τα μυαλά στα κάγκελα!

Όταν η παρέα έχει ρέντα, δεν πάει για 5x5...

Βράδυ Τετάρτης, πέντε παλιόφιλοι μαζεμένοι στο σπίτι του Λευτέρη κι έξω να ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Το καθιερωμένο ματσάκι της εβδομάδας στα 5x5 έχει αναβληθεί. Τα πρόσωπά τους πιο συννεφιασμένα κι από τον ουρανό που τους χάλασε τα σχέδια. Δεν ξέρω αν αυτοί μπορούν να δουν το δικό μου, που είναι μέσα στην τρελή χαρά. Αποφύγαμε, βλέπετε, την ταλαιπώρια του 5x5 (συν μισό κιλό τόνο από καουτσούκ μέσα στα παπούτσια μας) το οποίο αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Έχω κάθε λόγο, λοιπόν, να είμαι χαρούμενος και στην τελική δεν είμαι και ο πλέον αθλητικός τύπος...

«Ξεκολλάτε ρε, δεν έγινε και τίποτα. Θα αράξουμε μέσα και θα το ρίξουμε στον indoor αθλητισμό». «Μιλάς με γρίφους γέροντα, πες ξεκάθαρα τι προτείνεις», γυρνάει και μου λέει ο Μπάμπης. «Ψήνεστε για στοίχημα;» τους μπουμπουνάω και τα μυαλά τους ξεχνούν μονομιάς 5x5 και μπουμπουνητά.

Ομόφωνο «μέσα» από το παρεάκι και ο Γιάννης, ο λιγότερο στοιχηματικός τύπος από όλους, ρίχνει την πρότασή του: «Θέλετε να παίξουμε κάνα ποκεράκι;» «Δεν υπάρχει πόκερ στον Stoiximan και δεν είμαστε τώρα για να μπαίνουμε σε άλλη στοιχηματική...», ακούγεται από τον Γιάννη. Και η αλήθεια είναι πως μια σχέση αγάπης κι εμπιστοσύνης την έχουμε χτίσει με την συγκεκριμένη ελληνική εταιρία διαδικτυακού στοιχηματισμού. Κανένα πόκερ δεν είναι ικανό να μπει ανάμεσά μας. Πόσο μάλλον όταν μπορείς να ασχοληθείς με το βασιλιά του διαδικτυακού betting, το online ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Ανοίγουμε λάπτοπ, συνδέουμε μέσω HDMI με την 45άρα τηλεόραση του σαλονιού, μπίρες στο τραπέζι, πειναλέα παραγγελία από το τίμιο σουβλατζίδικο της γειτονιάς και η πενταμελής παρέα έτοιμη για την καθιερωμένη ιεροτελεστία.

Το μάτι όλων πέφτει στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Εκεί όπου η εταιρία μας δείχνει τα πιο κουλά και... μάχιμα πονταρίσματα που έκαναν τις τελευταίες μέρες διάφοροι χρήστες, κερδίζοντας ποσά ικανά για να τη βγάλουν… φίνα μέχρι τα Χριστούγεννα. Του 2017. Ο χρήστης giorgos13, λέει, κέρδισε 8.532 ευρώ ποντάροντας σε μια ξερή πεντάδα αγώνων, ο χρήστης nikaioti$ κάτι λιγότερα με ένα εξίσου απίθανο δελτίο γεμάτο από τελικά σκορ και πάει κερδίζοντας λέγοντας...

Από πάνω ακριβώς, εμφανίζονται οι προτάσεις της εταιρίας οι οποίες έχουν διαμορφωθεί με βάση τους πιο δημοφιλείς στοιχηματισμούς των παικτών. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ποντάρουμε ένα ποσό και το αφήνουμε στην άκρη να τρέξει, μιας και οι αγώνες που μπορείς να στοιχηματίσεις σε αυτό το πεδίο αφορούν παιχνίδια που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

«Ας παίξουμε ένα ομαδικό», ρίχνει την ιδέα ο Αλέξης, ο στοιχηματικός γκουρού της παρέας. Μπαίνουμε στα παιχνίδια που βρίσκονται σε εξέλιξη. Παιχνίδια από διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου, όπου παίκτες τρέχουν πάνω-κάτω με έναν και μόνο σκοπό: Να κάνουν πλουσιότερη μια παρέα από το Αιγάλεω που έχει στηθεί μπροστά από μια οθόνη τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας μπίρες. Και κοίτα να δεις που το κατάφεραν οι μπαγάσες!

Ένα δελτίο με 5 αγώνες, όπου ο καθένας μας έχει κάνει και από μια επιλογή. Άλλος ποντάρει να μπουν δύο γκολ στο ημίχρονο, άλλος να σκοράρει η τάδε ομάδα πρώτη, άλλος στηρίζει την τύχη του στα κόρνερ που θα δοθούν και οι δύο πιο... συντηρητικοί ποντάρουν απλώς στο τελικό αποτέλεσμα. «Αν έχεις τύχη, παράτα το 5x5 και ασχολήσου με το στοίχημα» λέει μια γνωστή κονγκολέζικη παροιμία.

Δύο ώρες αργότερα και παρά τις Σειρήνες του cash out (μτφ: Αν το κουπόνι που έχεις παίξει πηγαίνει καλά, η εταιρεία σου προτείνει ένα ποσό για να εξαργυρώσεις άμεσα και να φύγεις, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να πας κουβά, αν κάτι στραβώσει στη συνέχεια) το κουπόνι μας βγαίνει άχαστο και το κουμπί της ανάληψης έχει πατηθεί ήδη. Σε 2-3 εργάσιμες, το ποσό θα μας περιμένει σε κάποιο από τα ΑΤΜs της περιοχής. Κερασμένο από το Stoiximan.gr. Θα ήταν αχαριστία να μην φροντίσουμε ένα μέρος του να πιωθεί στην υγειά του. :)