ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Stoiximan.gr: Τελικός Δικεφάλων με εκπλήξεις

Stoiximan.gr: Τελικός Δικεφάλων με εκπλήξεις

Η μεγάλη ώρα έφτασε και στο Πανθεσσαλικό (Σάββατο-20:30) οι δύο Δικέφαλοι, ΠΑΟΚ & ΑΕΚ, κοντράρονται μετά από 34 χρόνια (1983-η Ένωση είχε επικρατήσει με 2-0), για τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδος, μετά τις μεγάλες προκρίσεις τους κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Φυσικά, οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές φέτος, με τους δύο μονομάχους να επιθυμούν διακαώς το μεγάλο τρόπαιο, για τους δικούς τους λόγους. Η μεν ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι και να επιβεβαιώσει εμφατικά την επιστροφή της, μετά την περιπέτεια στις μικρότερες κατηγορίες, ενώ ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να επιστρέψει στους τίτλους 14 χρόνια μετά το τελευταίο του κύπελλο (2003, κόντρα στον Άρη, 1-0).

Κυριαρχία της Ένωσης στους τελικούς

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του έχουν σύμμαχο την παράδοση, καθώς στους τρεις τελικούς που έχουν αναμετρηθεί ΑΕΚ & ΠΑΟΚ (1939, 1978 και 1983), οι Κιτρινόμαυροι έχουν τελικά επικρατήσει του αντιπάλου τους. Με την προϊστορία στο κύπελλο ωστόσο να είναι μοιρασμένη και τις δύο ομάδες να μετρούν από 10 νίκες σε 23 συνολικά αναμετρήσεις. Παρά το απόλυτο των 3 κατακτήσεων της ΑΕΚ, στο Stoiximan.gr ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται με ελαφρύ προβάδισμα κατάκτησης του τροπαίου.

Πρίγιοβιτς vs Αραούχο

Τα φώτα αναμένεται να πέσουν στη γραμμή κρούσης των δύο ομάδων, οπού δεσπόζουν οι Aλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Σέρχιο Αραούχο. Με 9 & 8 γκολ αντίστοιχα, ηγούνται των επιθετικών γραμμών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθούν στην κορυφή της επίθεσης των δύο μονομάχων στην κόντρα του Πανθεσσαλικού. Ο Stoiximan.gr προσφέρει σε ελκυστική απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Πρίγιοβιτς και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ενώ σε ακόμη υψηλότερη απόδοση προσφέρεται το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Αραούχο και να κερδίσει η ΑΕΚ.

Αυτό το Σάββατο, η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπάει στο Πανθεσσαλικό. Οι δύο Δικέφαλοι εγγυώνται συγκινήσεις...

Σχετικές ειδήσεις