ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ LIVE: Ο μεγάλος ημιτελικός στην Τούμπα - «Μάχη» για την πρόκριση στον τελικό

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ LIVE: Ο μεγάλος ημιτελικός στην Τούμπα - «Μάχη» για την πρόκριση στον τελικό
InTime

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας συγκρούονται στην Τούμπα οι δυο «δικέφαλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προβάδισμα πρόκρισης έχουν οι Θεσσαλονικείς μετά τη νίκη 1-0 στον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ.

Η μάχη των δυο «δικεφάλων», Βορρά και Νότου, στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (29.04) θα αναδείξει το έναν εκ των δυο φιναλίστ του φετινού τελικού.

Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΚ καθώς έχει νικήσει 1-0 στο ΟΑΚΑ στον πρώτο αγώνα, και θέλει να βρεθεί σε έναν ακόμα τελικό έτσι ώστε να διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο που κατέκτησε τελευταία φορά το 2019.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ήταν συνήθως το ζευγάρι του τελικού τα τελευταία χρόνια, αν και το 2020 ο Ολυμπιακός επέστρεψε και νίκησε τους «κιτρινόμαυρος» για να ολοκληρώσει το δικό του νταμπλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προκριθεί ήδη στον τελικό, μετά τη νίκη τους 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα τη Μεγάλη Τετάρτη – σε συνδυασμό με το 1-1 στο πρώτο ματς των «Ζωσιμάδων» - και περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους στη διεκδίκηση του τροπαίου.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ημιτελικού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ