ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Blog, Super League: Ο «τελικός» Ευρώπης Άρης – ΑΕΚ και τα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του «τελικού» για την Ευρώπη, Άρης - ΑΕΚ και των αγώνων Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα, για την 9η αγωνιστική των playoffs. 

Ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής ημέρας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, η ομάδα που θα επικρατήσει στο Άρης - ΑΕΚ θα «σφραγίσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η ηττημένη θα περιοριστεί στις εγχώριες διοργανώσεις την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, το προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα χρειάζονται καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με τους «κιτρινόμαυρους» την τελευταία αγωνιστική.

Υπάρχει κι ένα σενάριο που δίνει και στους δύο θέση στην Ευρώπη, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να «αυτοκτονήσει». Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα πρέπει να ηττηθούν στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αλλά και να μην κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας! Το «τριφύλλι», πάντως, έχει την ευκαιρία με νίκη επί της ομάδας των Ιωαννίνων να «κλειδώσει» την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα, όπου στο φινάλε του θα γίνει η απονομή του 47ου πρωταθλήματος στην ομάδα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι στα καλύτερα τους, κάτι που ισχύει και για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση, αλλά έχει σίγουρη την έξοδο στην Ευρώπη.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Super League