ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Super League: Οι αγώνες του Σαββάτου, με Βόλος - Παναθηναϊκός

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime News

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Βόλος - Παναθηναϊκός και Ιωνικός - Παναιτωλικός, για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με δύο αγώνες ανοίγει το τριήμερο στη Super League, με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό, κόντρα στον ανταγωνιστικό Βόλο.

Το «τριφύλλι» νίκησε στις καθυστερήσεις τον Άρη κι ισοφάρισε το καλύτερο ξεκίνημά του που κρατούσε από τη σεζόν 1994/95. Πλέον, θέλει να γράψει ιστορία, κάνοντας το «10 στα 10».

Μάλιστα, σε αυτή τους την προσπάθεια οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχουν και τη θερμή υποστήριξη του κόσμου τους, καθώς πάνω από 15.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο Πανθεσσαλικό. Ο Βόλος, βέβαια, μόνο εύκολο εμπόδιο δεν είναι καθώς προέρχεται από πέντε σερί επιτυχίες και βρίσκεται μόνος στην τρίτη θέση.

Στο άλλο ματς της ημέρας (29/10), ο Ιωνικός, ο οποίος δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της κατάκτησης ενός «τρίποντου», υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στα τελευταία τέσσερα ματς.

Δείτε την εξέλιξη των αγώνων της Super League