ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Μουντιάλ 2022: Σε εξέλιξη το Βέλγιο - Καναδάς | Έγραψε ιστορία η Ιαπωνία, επτάσφαιρη Ισπανία

Μουντιάλ 2022
AP Photo/Pavel Golovkin

Μουντιάλ 2022: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Μαρόκο - Κροατία, Γερμανία - Ιαπωνία, Ισπανία - Κόστα Ρίκα και Βέλγιο - Καναδάς, για την 1η αγωνιστική. 

Με τους αγώνες του 5ου και 6ου ομίλου συνεχίζεται η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Δύο ομάδες που στοχεύουν στο τρόπαιο, η Γερμανία κι η Ισπανία έκαναν πρεμιέρα σήμερα (23/11).

Πρώτος αντίπαλος για τη «νασιονάλμανσαφτ», στην προσπάθεια της να φτάσει ως την κατάκτηση του πέμπτου τροπαίου της ιστορίας της, ήταν η Ιαπωνία, η οποία αποδείχθηκε όχι απλά αξιόμαχη, αλλά εντυπωσιακή. Οι «σαμουράι» με μια ιστορική ανατροπή επικράτησαν 2-1 και σόκαραν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισπανία αντιμετώπισε την Κόστα Ρίκα, η οποία δεν είχε χάσει στα έξι από τα δέκα ματς κόντρα σε ευρωπαϊκές ομάδες. Στο 12ο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι «φούριας ρόχας» επιβεβαίωσαν όχι μόνο τις υψηλές προσδοκίες τους, αλλά και την εντυπωσιακή τους κατάσταση. Η Ισπανία επικράτησε 7-0 σε μια επίδοση - ρεκόρ για την ιστορία των Μουντιάλ.

Πρεμιέρα έκανε νωρίτερα και η φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ, Κροατία, η οποία έμεινε στο 0-0 με το Μαρόκο, ενώ στο άλλο ματς το Βέλγιο αντιμετωπίζει τον Καναδά.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων του Μουντιάλ 2022