ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Champions League: Τα μεγάλα ματς Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ και Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός

Champions League
EUROKINISSI

Champions League: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των σπουδαίων αναμετρήσεων Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ και Μαρσέιγ – Παναθηναϊκός, για τον τρίτο προκριματικό.

Η ΑΕΚ στη «σκιά» της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη αντιμετωπίζει την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει την υπέρβαση κόντρα στη Μαρσέιγ.

Τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες κάνει το αποψινό ματς «βαρύ» σαν ιστορία για την «Ένωση», η οποία, την ώρα που θρηνεί τον χαμό του Μιχάλη, είναι αναγκασμένη να δώσει, σε ένα εχθρικό περιβάλλον, έναν αγώνα που κανονικά δεν θα έπρεπε να γίνει.

Κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας ή καμία ενδεχόμενη νίκη δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας, μόνο η παραδειγματική τιμωρία των φονιάδων και των συνεργών τους. Η ΑΕΚ, όμως, που δεν φοβήθηκε να πάει να παίξει ποδόσφαιρο στον πόλεμο, έχει το χρέος να κάνει αυτό που τόνισε κι ο Ματίας Αλμέιδα: «Να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, βρίσκεται στη Μασσαλία με στόχο να τελειώσει τη… δουλειά, μετά το 1-0 επί της Μαρσέιγ στο «Απ. Νικολαϊδης». Οι «πράσινοι», οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία στους ομίλους του Europa League, θέλουν να κάνουν την υπέρβαση. Σε περίπτωση που τα καταφέρει θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα στα playoffs του Champions League.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ και Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός

Σχετικές ειδήσεις