ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα του Ντέμη Νικολαϊδη

Η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα του Ντέμη Νικολαϊδη

Την στιγμή που ο ίδιος χαρακτηρίζει ως δυσκολότερη στην καριέρα του, αποκάλυψε ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Μέσω video που προβάλει στα social media, ο Ντέμης Νικολαϊδης εξιστορεί χαρακτηριστικότερες στιγμές της καριέρας του. Αυτή τη φορά μίλησε για τη δυσκολότερη όλων που ήταν το 1998. Όταν έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στην Άντερλεχτ. Περίοδο ιδιαίτερα πιεστική για τον ίδιο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε:

«Η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν είχε τελειώσει σε όλα η μεταγραφή μου στην Άντερλεχτ το 1998. Έμενε να βάλω εγώ την υπογραφή μου. Είχα πάει στο Βέλγιο για να υπογράψω και για κάποιο λόγο δεν ήθελα να υπογράψω. Δεν με άφηναν να φύγω από εκεί. Εγώ τους είπα ότι θα γυρίσω και μετά θα υπογράψω, αλλά κάτι είχαν καταλάβει κι αυτοί και δεν με άφηναν να φύγω. Έφυγα τελικά με το ζόρι, χωρίς να υπογράψω.

Μετά ήμουν για μερικές ημέρες απομονωμένος και σκεφτόμουν τι να κάνω, να φύγω ή να μείνω στην ΑΕΚ. Μιλούσα με τον πατέρα μου, την αδερφή μου και όλοι μου έλεγαν αν φύγω. Μάλιστα, έβγαζαν και λίγο εκνευρισμό διότι εγώ δεν ήθελα να φύγω. Αυτό θυμάμαι ως κάτι δύσκολο στην καριέρα μου. Δεν είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Στεναχώριες υπάρχουν, όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Οι χαρές μου ήταν πολύ περισσότερες, οπότε θυμάμαι εκεί να δυσκολεύτηκα λίγο».