ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Champions League: Η δεύτερη μέρα της 2ης αγωνιστικής

Live Champions League: Η δεύτερη μέρα της 2ης αγωνιστικής

Παρακολουθείστε Live την εξέλιξη των αναμετρήσεων του Champions League, με τα ματς Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ-Μίλαν να ξεχωρίζουν στη βραδιά.

Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις της δεύτερης ημέρας στην 2η στροφή των ομίλων του Champions League. Αναμφίβολα το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Λειψίας με την Μάντσεστερ Σίτι στην Γερμανία. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας του 7ου ομίλου, μετά τις νίκες τους στην πρεμιέρα και θέλουν το «τρίποντο» για το 2Χ2.

Στο άλλο ματς του εν λόγω γκρουπ, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Γιουνγκ Μπόις στο Βελιγράδι. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα στην Αγγλία από τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά με καλή εμφάνιση, τη στιγμή που οι Ελβετοί θέλουν το «διπλό» για να μείνουν… ζωντανοί στην υπόθεση πρόκρισης.

Παράλληλα, δύο σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα στον 6ο όμιλο. Η Μπορούσια υποδέχεται τη Μίλαν στο Ντόρτμουντ και θα ψάξει για την πρώτη της νίκη στη φάση των ομίλων, τη στιγμή που οι «ροσονέρι» καλούνται να πάρουν το «διπλό» για να μείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στην Αγγλία. Οι Παριζιάνοι θα παίξουν κόντρα στη Νιουκάστλ, έχοντας ως στόχο το 2Χ2 στον όμιλο για να παραμείνουν στην κορυφή, ενώ οι Βρετανοί «καίγονται» για τους βαθμούς, μετά την ισοπαλία στο Μιλάνο.

Η Σέλτικ θα παίξει με τη Λάτσιο στη Γλασκόβη, με τους Ιταλούς να προέρχονται από την ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο τελευταίο λεπτό.

Τέλος, για τον 8ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στην Πορτογαλία, όπου θα αντιμετωπίσει την Πόρτο. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα και έχουν ως στόχο τη νίκη που θα τους κρατήσει στην πρώτη θέση.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων για την δεύτερη και τελευταία μέρα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League: