ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE Europa League / Conference League: ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός στη «μάχη» της πρόκρισης

Europa League - Europa Conference League
Intime News

Europa League / Conference League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων Μαρσέιγ – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ, Αμπερντίν – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Ρεν.

Μεγάλη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο η αποψινή!

Οι τέσσερις ομάδες μας, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αγωνίζονται στις διοργανώσεις της UEFA, έχοντας την ευκαιρία να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων και με το νέο έτος. Είτε μέσω του Europa League, είτε μέσω του Conference League.

Μετά το επεισοδιακό ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός έχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά του! Το σπουδαίο ματς με τη Ρεν στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Ολυμπιακός αφήνει με τη σειρά του πίσω το ντέρμπι κι έχει εστιάσει στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο στόχος της ΑΕΚ για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ είναι ξεκάθαρος. Να διατηρησει το αήττητο και να γίνει φαβορί για πρόκριση στους «16» του Europa League. Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο Europa Conference League θα επιδιώξει να πετύχει ο ΠΑΟΚ, καθώς φιλοξενείται στο «Πιτόντρι» από την Αμπερντίν.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων των ελληνικών ομάδα στις διοργανώσεις της UEFA

Σχετικές ειδήσεις