LIVE

Super League LIVE: Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Τουμπα| Στην κορυφή η ΑΕΚ

Super League LIVE
Intime News

Super League: Δείτε LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και την αναμέτρηση, ΑΕΚ - Κηφισιά, για την 23η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τα μεγάλα ματς συνεχίζονται για τον Δικέφαλο, καθώς μετά την ΑΕΚ (1-1 για το πρωτάθλημα) και τον Παναθηναϊκό (0-1 για το Κύπελλο) φιλοξενεί τους «ερυθρόλευκους». Κι ενώ ακολουθεί η ρεβάνς με το «τριφύλλι» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει στην κορυφή μετά και την γκέλα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και θέλει τη νίκη για να βρεθεί ξανά μόνη πρώτη, να ξεφύγει από τους Πράσινους και να... τελειώσει τους Πειραιώτες από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, πάντως, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους, έκαναν restart μεσοβδόμαδα κερδίζοντας στο ντεμπούτο του Ισπανού τη Φερεντσβάρος με 1-0 στον Πειραιά, για τα Play Off του UEFA Europa Conference League. Με νίκη θα μπουν και πάλι στη μάχη του τίτλου, ενώ σε περίπτωση ήττας θα χάσουν για τα καλά την επαφή τους και πολύ δύσκολα θα την ξαναβρούν.

Νωρίτερα από το ντέρμπι της Τούμπας, η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κηφισιά που στον πρώτο γύρο της είχε κάνει ζημιά. Με τον Κώστα Μπράτσο στον πάγκο της, η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήρε τέσσερις βαθμούς σε δυο αγώνες και ανάσανε κάπως βαθμολογικά.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων: