ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ-Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο | Βίντεο με τα γκολ

Champions League LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ-Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου-Λάτσιο | Βίντεο με τα γκολ

Champions League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο για τους «16» της διοργάνωσης.

Οι επαναληπτικοί της φάσης των «16» του Champions League ξεκινούν την Τρίτη (05/03) όπου θα λάβουν χώρα δύο κρίσιμες ρεβάνς σε Ισπανία και Γερμανία. Αρχικά, η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, έπειτα από τη νίκη τους 2-0 στην «Πόλη του Φωτός».

Ωστόσο, οι Βάσκοι εμφανίζονται έτοιμοι να παλέψουν για τις πιθανότητες που τους αναλογούν, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στους Γάλλους, αναφορικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει, ο Λουίς Ενρίκε προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα για την επόμενη… μέρα, με την εσωστρέφεια να «χτυπάει» τους Παριζιάνους και πάλι πριν από μία δύσκολη αποστολή στα νοκ άουτ του Champions League.

Το άλλο ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο Μόναχο. Η Μπάγερν αντιμετωπίζει την Λάτσιο και βρίσκεται με την πλάτη στον… τοίχο. Οι «λατσιάλι» έχουν ισχνό προβάδισμα 1-0 από τον πρώτο αγώνα στην «Αιώνια Πόλη», τη στιγμή που οι Βαυαροί προσπαθούν να βρουν τα… πατήματά τους στη φετινή σεζόν και τον Τόμας Τούχελ να εμφανίζεται κοντά στην έξοδο, ακόμα και πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη των δύο αγώνων και δείτε βίντεο με τα γκολ:

Σχετικές ειδήσεις