ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League LIVE: Ξανά πρώτη η ΑΕΚ | «Τριάρα» με ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Super League LIVE
EUROKINISSI

Super League: Παρακολουθήστε την εξέλιξη των αγώνων Παναθηναϊκός - Λαμία και ΑΕΚ - Άρης για την 5η αγωνιστική των playoffs.

Επιστροφή στη δράση για τα play offs της Super League και την «καυτή» μάχη για τον τίτλο. Η 5η αγωνιστική είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις. Ο λόγος είναι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο Conference League, οι οποίες κι έφεραν την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα. Το ντέρμπι της Τούμπας θα διεξαχθεί την 1η Μαϊου.

Το… σημερινό μενού, περιλαμβάνει τις άλλες δύο αναμετρήσεις. Με τη δεύτερη ΑΕΚ και τον τρίτο Παναθηναϊκό, να έχουν το βαθμολογικό κίνητρο και το τεράστιο πρέπει για νίκη. Η Ένωση θα φιλοξενήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Άρη. Μετά από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη, δεν υπάρχει συζήτηση για το στόχο της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα. Ειδικά κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει για το γόητρό του και μόνο, καθώς ο Άρης δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο.

Ταυτόχρονα, οι «κιτρινόμαυροι» μία μέρα μετά τα εκατοστά τους γενέθλια, θέλουν να συνδυάσουν το παιχνίδι με νίκη-γιορτή για τον έναν αιώνα απ’ την ίδρυσή τους. Αποτέλεσμα που αν πάρουν, θα ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και με αγώνα περισσότερο.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τη Λαμία. Οι «πράσινοι» μετά τις δύο σερί νίκες με ΑΕΚ και Άρη, έχουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Αφήνοντας πίσω τους το δύσκολο σκέλος του προγράμματός τους, θέλουν πάση θυσία τους 6 βαθμούς στις συνεχόμενες αναμετρήσεις με την ομάδα της Φθιώτιδας. Την πιο αδύναμη των Play offs, χωρίς αυτό να την καθιστά κι ακίνδυνη.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των δύο αγώνων:

Σχετικές ειδήσεις