ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2: Λύγισε και αποκλείστηκε

ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 3-2: Λύγισε και αποκλείστηκε

Ο ΠΑΟΚ παρά τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League 

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε πάρα πολύ νωρίς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και πλέον στρέφεται σε αυτές της Super League 1 καθώς παρότι κέρδισε με 3-2 την Σλόβαν Μπρατισλάβας εντός έδρας δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League πληρώνοντας τα δυο γκολ που δέχθηκε από τους Σλοβάκους στην Τούμπα.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του στα ματς με τον Άγιαξ και μπήκαν καλύτερα στο ματς παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 38ο λεπτό με γκολ του Μεντβέντεφ παγώνοντας την Τούμπα.

Οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα βρήκαν ωστόσο τις λύσεις και προηγήθηκαν με δυο γκολ σε ένα λεπτό με δράστες τους Λημνιό και Σφιντέρσκι για να έρθει ο Ντε Μάρκο να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 61ο λεπτό και να βάλει τέλος στα «όνειρα» του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να πάρει τη νίκη με γκολ του Γιαννούλη στο 86ο λεπτό αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα.